top of page
Menu

מדיניות פרטיות

מדיניות פרטיות זו ("מדיניות הפרטיות") מסדירה את האופן שבו אנו, הבית לסולידריות חברתית מטעם ענת ואמנון שעשוע בע"מ  (חל"צ) ("החל"צ", "אנחנו", "שלנו" או "אנו"), משתמשים במידע האישי (כהגדרתו להלן) שאנו אוספים, מקבלים ומאחסנים בקשר לשימוש שלך באתר שלנו. 

"מידע אישי" פירושו כל מידע שעשוי לשמש, לבד או בשילוב עם מידע אחר, לצורך זיהוי אישי של אדם, לרבות, אך לא רק שם פרטי ושם משפחה, פרופיל אישי וכתובת דוא"ל. 

מדיניות הפרטיות מנוסחת בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, אך חלה באופן שווה על כולן וכולם.

1. מבוא. האתר משמש כפלטפורמה להצגת מידע על הבית לסולידריות חברתית וקהילת חבריה ("הקהילה"). בנוסף, באתר מידע רלוונטי למגוון המבקרים בו, כגון בעלי עסקים אשר מתעניינים בפעילותינו, מנטורים מתנדבים, עובדים פוטנציאלים ועוד. בין היתר, באתר תכני וידיאו, מאמרים וסקירות שאנחנו חושבים שיעניינו בעלי עסקים. למען הנוחות, כל התכנים והשירותים שמוצעים באתר או דרכו, ייקראו "השירות". האתר כולל קישורים באמצעותם ניתן להוריד את האפליקציה שלנו, אך מדיניות פרטיות זו נוגעת לאתר בלבד ולא לאפליקציה. לאפליקציה מדיניות פרטיות ותנאי שימוש נפרדים, אותם תוכלו למצוא בתוך האפליקציה עצמה. 

2. תנאי שימוש באתר. מדיניות הפרטיות מהווה חלק מתנאי השימוש של האתר ("תנאי השימוש"). כל מונח אשר אינו מוגדר במדיניות פרטיות זו, יפורש בהתאם לתנאי השימוש. 

הסכמה ושינוי. אינך מחויב לספק לנו מידע אישי, וכל מסירת מידע על ידך נעשית לפי רצונך החופשי להשתמש באתר וליהנות מהשירות. על ידי שימוש באתר אתה מסכים לתנאי מדיניות הפרטיות ולאיסוף, עיבוד ושיתוף המידע האישי למטרות המפורטות בה. אם אינך מסכים למדיניות הפרטיות, אנא אל תיכנס או תשתמש בכל דרך אחרת באתר. אנו עשויים לשנות את מדיניות הפרטיות בכל עת ושימושך באתר לאחר ביצוע שינוי כאמור, יבטא את הסכמתך למדיניות הפרטיות העדכנית שבאתר. 

3. איזה מידע אישי אנו אוספים וכיצד אנו אוספים אותו? 

יצירה ושמירה על קשר. אנו שואפים לשמור על קשר עם המבקרים באתר והמתעניינים בפעילותינו במגוון אמצעים וכן לספק תמיכה ושירות במגוון אמצעים ופלטפורמות (דוא"ל, פייסבוק, אינסטגרם). משכך, כל מידע אישי שיימסר במסגרת הערוצים השונים, לרבות ב- WhatsApp העסקי שלנו, יישמר ויעשה בו שימוש לצרכי מתן השירות, תמיכה, בקרה, שיפור השירות, למידת העדפות לקוחותינו. 

  • הרשמה להתנדבות כמנטור. במסגרת האתר אנו עשויים לאפשר לך להגיש מועמדות להתנדבות  או לקשר בינך ולבין גופים דרכם תוכל להתנדב, לרבות "קרן שמש" מקבוצת עוגן – ארגון ללא מטרת רווח. אנו נאסוף את הפרטים הרלוונטיים על מנת לקשר בינך לבין ארגונים אלו, אך דע לך כי כל  יצירת קשר, פנייה, הגשת מועמדות להתנדבות וכן ההתנדבות עצמה עשויה להיות כפופה למדיניות הפרטיות ותנאי השימוש של גופים אלה.

  • הגשת מועמדות למשרות פנויות. אנו עשויים לאפשר הגשת מועמדות למשרות פנויות אצלנו דרך האתר. במסגרת זו, אנו נאסוף מידע רלוונטי לבחינת התאמה למשרות אצלנו. למשל, קו"ח, מכתבי המלצה, מידע על ניסיון מקצועי, פרטי מזהים וכיו"ב.

  • שמירה על קשר. לצורך הרשמה לניוזלטר, קבלת פרסומים על אירועי הקהילה ועוד, נאסוף פרטים כמו שם מלא, כתובת דוא"ל ותחומי עניין. 

  • תכנים פומביים. במסגרת האתר, ייתכן שנאפשר למשתמשים לפרסם תוכן או להגיב (למשל, ב"מדור התוכן"). כמו כן, אנו עשויים לאפשר לשתף תכנים אלה ברשתות חברתיות כגון: טוויטר, פייסבוק, אינסטגרם ועוד. אנו רשאים להשתמש בכל תגובה או מידע שתבחר למסור, לפרסם או לשתף כתוכן פומבי לפי שיקול דעתנו. תכנים פומביים, מטבעם, עשויים להיות חשופים לציבור הרחב. לכן, נא מסור אך ורק מידע שהנך מעוניין שיהיה חשוף לציבור. בנוסף, לעיתים נשקף ונשתף תכנים פומביים מהאפליקציה שלנו (למשל, על אודות שיתופי פעולה בין עסקים שונים וכן פרסומים מפורום האפליקציה). לפירוט, תוכל לעיין במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש של האפליקציה.  

  • קבצי יומן (Log Files). המידע בתוך קבצי היומן כולל כתובות פרוטוקול אינטרנט (IP), סוג דפדפן, ספק שירותי אינטרנט (ISP), חותמת תאריך/שעה, דפי הפניה/יציאה, דפים שלחצו עליהם וכל מידע אחר שהדפדפן שלך עשוי לשלוח אלינו. אנו עשויים להשתמש במידע כזה כדי לנתח מגמות, לנהל את השירותים, לעקוב אחר תנועת המשתמשים במסגרת השירותים ולאסוף מידע דמוגרפי. 

  • עוגיות (Cookies) וטכנולוגיות מעקב אחרות. באתר, אנו עשויים להשתמש ב"עוגיות", מזהים אנונימיים וטכנולוגיות מעקב אחרות על מנת שנוכל להפעילו וכן להציג בפניך מידע ותוכני שיווק המותאמים אישית עבורך. קובץ "עוגייה" הוא קובץ טקסט קטן שיכול לשמש, למשל, לאיסוף מידע על פעילות בשירותים כגון, היסטוריית הזמנות והעדפות שלך באתר. קובצי עוגיות מסוימים וטכנולוגיות אחרות עשויים לשמש להחזרת מידע אישי, כגון כתובת IP, שצוינה בעבר על ידי משתמש. מרבית הדפדפנים מאפשרים לשלוט בקובצי עוגיות, כולל אם לקבל אותם או לא וכיצד להסיר אותם, כך שתוכל להגדיר את בחירתך 

  • Google Analytics. האתר עשוי להשתמש בכלי הנקרא "Google Analytics" כדי לאסוף מידע אודות השימוש בשירות. Google Analytics אוסף מידע כגון התדירות שבה משתמשים מבקרים בשירות, באילו דפים הם מבקרים כאשר הם עושים זאת, ובאיזה אתרים אחרים עשו שימוש לפני שהגיעו לשירות. אנו משתמשים במידע שאנו מקבלים מGoogle Analytics כדי לשמור ולשפר את השירות ואת המוצרים שלנו. אנו לא משלבים את המידע שנאסף באמצעות השימוש ב Google Analytics עם מידע המאפשר זיהוי אישי. יכולתה של גוגל להשתמש ולשתף במידע שנאסף על ידי Google Analytics אודות ביקוריך בשירות ושימוש בו, מפורטת בתנאי שירות של Google Analytics, הזמינים בכתובת ,http://www.google.com/analytics/terms/us.html ועל ידי מדיניות הפרטיות של גוגל, הזמינה בכתובת: http://www.google.com/policies/privacy/. תוכל ללמוד עוד על האופן שבו גוגל אוספת ומעבדת נתונים באופן ספציפי בקשר עם Google Analytics בכתובת http://www.google.com/policies/privacy/partners/. אתה יכול למנוע את השימוש בנתונים שלך על ידי Google Analytics באמצעות הורדה והתקנה של תוסף הדפדפן לביטול הסכמת Google Analytics, הזמין בכתובת https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

4. כיצד ולאילו מטרות אנו משתמשים במידע אישי?

  • לספק ולשפר את השירות שלנו, ליצור אתך קשר בנוגע לשירות, תכניות מענקים שונות והצעות שונות עבורך;

  • ככל שיידרש, כדי לזהות ולאמת את הגישה שלך לחלקים באתר, להגיב ולטפל בבקשות ושאלות שלך.

  • בהתאם לדין, נשתמש בכתובת הדוא"ל שלך וכל אמצעי אלקטרוני או אחר: (א) לשלוח לך בכל תקשורת שיווקית/פרסומת שלדעתנו עשויה לעניין אותך (לרבות באמצעות דוא"ל ו-SMS) ולשלוח לך עדכונים או חדשות בנוגע לשירות ולמוצרינו;

  • לכל מטרה אחרת, המפורטת במדיניות פרטיות זו ו/או בתנאי השימוש.

  • לצרכי תיעוד, רגולציה וצרכים משפטיים.

5. שיתוף מידע אישי. לא נעביר את המידע שמסרת לנו לצדדים שלישיים, למעט במקרים הבאים: 

  • לפי הסכמתך או במקרה שהדבר כרוך במתן השירות או תפעול האתר, לרבות לספקים שמסייעים לנו לספק את השירות. מידע כאמור עשוי להיות מועבר גם לספקים במדינות אחרות, לרבות בארה"ב. 

  • ככל שנרשמת דרכנו או יצרת קשר באמצעות האתר על גופים בהם תבקש להתנדב, אנו נעביר את המידע הנדרש לגופים אלו, לרבות ל"קרן-שמש" לצורך רישום, בקרה וטיפול בבקשתך להתנדבות.

  • אנו עשויים לשתף את המידע האישי שלך או כל מידע שהגשת באמצעות השירות אם אנו מאמינים בתום לב כי חשיפה של מידע כזה מועילה או נחוצה כדי: (א) לציית לדין החל; (ב) לאכוף את התנאים שלנו, כולל חקירות של הפרות אפשריות שלהם; (ג) לאתר, למנוע או לטפל בדרך אחרת בנושאי הונאה או אבטחה; או (ד) להגן מפני פגיעה בנו, בקהילה, בך או בכל אדם אחר. 

6. שימוש במידע אנונימי. אנו עשויים להשתמש במידע אנונימי (שאינו מאפשר זיהוי של משתמש בודד, כגון מידע סטטיסטי מצטבר אודות השימוש באתר שלנו) או לחשוף אותו לספקי שירותים של צד שלישי, לרבות על מנת לשפר את האתר והשירות. 

7. ביטול הסכמה. אתה יכול לבחור שלא לקבל מאיתנו דוא"ל עתידי לקידום מכירות, פרסום או דוא"ל אחר על ידי בחירה ביטול הרישום לרשימת התפוצה או בלחיצה על כפתור "הסר" שיופיע בדוא"ל פרסומי שאנו שולחים. לידיעתך, גם אם אתה מבטל את הסכמתך לקבל את הודעות כאמור, אנו עשויים בכל זאת לשלוח לך תגובה לכל בקשת "יצירת קשר" וכן להודעות דוא"ל או אחרות בנושאים תפעוליים הדרושות בקשר לשירות. 

8. קישורים למוצרי צד שלישי. באתר נאפשר לך לתקשר עם או ללחוץ על קישורים לחשבון שלך ברשתות חברתיות שונות ובאתרי צד שלישי אחרים, יישומי תוכנה ושירותים שאינם בבעלותנו או בשליטתנו (כל אחד מהם "שירות צד שלישי"). לדוגמה: לשתף תכנים בפייסבוק או להתחבר לאינסטגרם בלחיצה על לינק. אנו לא אחראים לנהלי הפרטיות או לתוכן של שירותי צד שלישי כאמור. שים לב ששירותי צד שלישי עשויים לאסוף ממך מידע אישי. בהתאם לכך, אנו ממליצים לך לקרוא את התנאים ומדיניות הפרטיות של כל שירות צד שלישי בו תבחר להשתמש.

9. פרטיות ילדים. השירותים לא נועדו לשימוש ע"י מתחת לגיל 13. ככל שהנך קטין בגיל 13-18, על מנת שתוכל להשתמש בשירות, עליך לקבל את הסכמת האפוטרופוס החוקי שלך טרם השימוש באתר. כאפוטרופוס החוקי של הקטין כאמור, הנך מאשר את איסוף המידע כאמור ושימוש בו בהתאם לקבוע במדיניות פרטיות זאת.

10. הזכויות שלך והגנה על הפרטיות שלך. אנחנו מכבדים את זכותך לפרטיות ומעוניינים לשמור רק מידע נדרש, עדכני ומדויק. חשוב לנו שתדע, שהנך רשאי לעיין במידע עליך המצוי אצלנו, וככל שתמצא שמידע זה אינו נכון, שלם, ברור או מעודכן, הנך רשאי לפנות אלינו בבקשה מפורטת לתקן או למחוק את המידע כאמור, בהתאם להוראות חוק הגנת הפרטיות, תשמ"א – 1981. אנו מזמינים אותך לפנות אלינו בנושא זה ובכל שאלה שנוגעת לפרטיות שלך באמצעות כתובת המייל info@solidarity-foundation.org.il. בציון הפרטים הרלוונטיים ו/או באמצעות חשבון הוואטספ שלנו, במספר: 972-52-329-9519+. 

11. אבטחה. אבטחת המידע האישי חשובה לנו. אנו מקפידים על סטנדרטים מקובלים בתעשייה, כולל שימוש באמצעי הגנה מנהליים, פיזיים וטכניים מתאימים, כדי להגן על המידע האישי שסופק לנו. עם זאת, שום אתר או שיטה לאחסון אלקטרוני אינם מאובטחים ב-100%. לכן, בעוד אנו שואפים להשתמש באמצעים סבירים מקובלים להגנה על המידע האישי שלך, איננו יכולים להבטיח את אבטחתו המוחלטת או סודיותו. אם יש לך שאלות בנוגע לאבטחה בשירות, תוכל ליצור אתנו קשר בכתובת info@solidarity-foundation.org.il 

12. דין ומקום שיפוט. על מדיניות הפרטיות יחולו אך ורק דיני מדינת ישראל, ואך ורק לבית המשפט בתל-אביב תהא הסמכות הבלעדית והייחודית בכל תביעה בקשר למדיניות פרטיות זו. אם יקבע בפסק דין או בהחלטה שיפוטית סופי/ת וחלוט/ה כי אין תוקף לחלק כלשהו במדיניות פרטיות זו, יהא בטל אותו חלק בלבד וכל שאר חלקי מדיניות פרטיות זו יעמדו בתוקפם וימשיכו לחייב אותך.

13. מיזוג, מכירה והעברת מידע. במקרה שאנו נרכשים על ידי או ממוזגים עם ישות צד שלישי, או במקרה של חדלות פירעון או אירוע דומה, אנו שומרים לעצמנו את הזכות להעביר או להקצות מידע אישי בנוגע לאירועים הנ"ל.  

 

עודכן לאחרונה: אוקטובר 2022.

bottom of page